Svatební agentura

Dodavatelé

Svatební dort a zákusky

Krájení dortu je vyvrcholením svatební hostiny, na které všichni svatebčané čekají. Je jednou z nejstarších tradic. Svatební dort proto musí nejen krásně vypadat, ale také výborně chutnat.


Naši cukráři pečou svatební dorty, cukroví i ostatní pečivo již léta a proto mají bohaté zkušenosti. V každém směru jsou otevřeni jakémukoliv požadavku. Záleží jen na Vašem přání, na Vašich chutích a představách, jaký Váš dort bude. Stačí ukázat fotografii a naši cukráři připraví dort identický s dortem na obrázku.


Současně nejpoužívanější trend je dort jednoduchý a elegantní, ovšem za zmínku také stojí tzv. cupcakes. To jsou mini svatební dortíky, na přesný počet hostů. Tento trend začíná být velmi populární.


Jak jsme se již zmínili, tak složení dortů je velmi široké. Korpusy mohou být světlé, kakaové, či oříškové. Náplně šlehačkové i krémové v široké škále chutí a barev. Je možné je proložit čerstvým či kompotovaným ovocem. Zdobení dortů může být tradiční marcipánová, nebo zdobené ovocem, či živými květy, které se většinou ladí do celkového designu svatebního dne.

Svatební dorty - Cukrárna Amarilis

Při výrobě a volbě surovin pro svatební dorty, klade cukrárna Amarilis důraz především na kvalitu, která je pro finální podobu a chuť svatebních dortů jedním z rozhodujících faktorů. Při výrobě náplní (krémů) používá zásadně "pravou" živočišnou šlehačku.

Svatební dorty - Erhartova cukrárna

Špičkový cukrářský tým je na nových moderních technologiích schopen realizovat jakékoliv objednávky pro Vaši svatbu

Svatební dorty - GRAND cafe PRAHA

Grand cafe Praha disponuje vlastní cukrárenskou dílnou a je vyhlášena výrobou svatebních dortů. Cukrárna GRAND cafe PRAHA vyrábí svatební dorty z nejkvalitnějších surovin dle vlastních a po konzultaci i dle dodaných návrhů.

Svatební dorty - E-PARTY

E-party je tradiční cukrárna s rodinou tradicí, jejíž tradice sahají až do předminulého století.

Kempinski Prague

Profesionální cukrářkou hotelu Kempinski je Karolína Kocincová, která se se svému řemeslu vyučila ve francouzských a anglických cukrárnách.